A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a dinnyelikőrt, a Cointreau-t és a citromlevet, majd az egészet jól összerázzuk, és egy pohárba leszűrjük. Végül
Fogjunk egy poharat, kenjük be a peremét citromdarabbal, majd mártsuk sóba. A turmixgépbe tegyük bele a hozzávalókat, majd az egészet mixeljük simára. Az így
A turmixgépbe tegyük bele a hozzávalókat, majd az egészet mixeljük simára. Az így kapott keveréket leszűrve öntsük egy behűtött pohárba. A poharunk peremé
Fogunk egy edényt, és beletesszük a joghurtot, a likőrt és a lekvárt. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd egy pohárba áttöltjük. Végül reszelt narancsh
A kajszit leforrázzuk, meghámozzuk, kimagozzuk, majd felszeleteljük. A dinnyét elnegyedeljük, kimagozzuk, majd kis golyókat vájunk ki belőle. Minden gyümölcsöt
Fogunk egy bóléstálat és beletesszük a citromhéjspirálokat. Erre rátöltjük a bort és a pezsgőt, majd állni hagyjuk. Tálalás előtt a gyümölcshéjspirálo
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a citromhéjat, majd rátöltjük a bort, és állni hagyjuk. Ezután feltöltjük a pezsgővel és az ásványvízzel, az egészet
Fogunk egy keverőpoharat, és beletesszük a meghámozott kamkvatokat, majd beleszórjuk a cukrot, és hozzáöntjük a likőrt és a citromlevet. Az egészet elkeverjü
Ugrás a lap tetejére >>