Fogunk egy bóléstálat, beletesszük a szőlőt, majd megszórjuk a cukorral. Ezután beletesszük a citromhéjat is, és meglocsoljuk a Grappával. Így állni hagyjuk
Mossuk meg a hozzávalókat, és tegyünk félre egy darabot a grapefruitból a díszítéshez. Pucoljuk meg a grapefruitot, és tegyünk mindent a gyümölcscentrifugáb
Vágjunk le egy vékony szeletet az egyik fél grépfrútból és azt vágjuk ketté. Vágjunk pár szeletet a körtéből is. Préseljük ki a gyümölcslevet. Öntsük
Fogunk egy bóléstálat, beletesszük az uborkát, majd erre a citromot, és az egészt megszórjuk a cukorral. Ezután egy üveg bort rátöltünk, és néhány órát
Préseljük ki gyömölcscentrifugával a dinnye levét, és töltsük pohárba. Adjunk hozzá ízlés szerint ásványvizet. Díszítsük mentaággal.
Mossuk meg, és pucoljuk meg a hozzávalókat. Tegyük mindet a turmixgépbe, és mixeljük finomra a gyümölcsöket. A keveréket töltsük egy pohárba, és díszíts
Fogunk egy bólés tálat, és belerakjuk a gyümölcsöket, a mazsolát, a cukrot és a borpárlatot, majd egy órára a hűtőbe tesszük. A teákat leforrázzuk, majd
Mossuk meg a gyümölcsöket, és gyümölcscentrifugán át nyerjük ki a levüket. A levet töltsük pohárba, és adjunk hozzá ízlés szerint jégkockát. Szórjuk m
Ugrás a lap tetejére >>