Fogunk egy bóléstálat, és beletesszük az összes gyümölcsöt, majd leöntjük a citromlével. Ezután beletesszük a citromfüvet is, és az egészet elkeverjük.
Mossuk meg a gyümölcsöket, és tegyük mindet a gyümölcscentrifugába. A kinyert levet töltsük pohárba. Töltsük fel ízlés szerint ásványvízzel. Díszítsü
A kókuszdióba egy szöget szúrunk, kifolyatjuk a levét, majd félbe vágjuk a kókuszt. A gyümölcs húsát kikanalazzuk. Fogunk egy tálat, beletöltjük a kókuszt
Fogunk egy pezsgőspoharat, a málnát beletesszük, majd a befőttlevet rácsorgatjuk, és a poharat felöntjük pezsgővel. A konyakos málna elkészítéséhez 50 dkg
Long Drink pohár 3/4 részéig feltöltjük jéggel majd
Gin
2 gerezd lime levével együtt
Violette
Áfonya szirup
2 friss vékonyra vágott gyömbér karika amit
A hozzávalókat jól hűtsük be. Fogjunk egy puncsostálat, öntsük bele a hozzzávalókat, tegyük bele az eperdarabokat is. Keverjük jól össze. Behűtött poharak
A mandarint egy bólés tálba tesszük, majd hozzáöntjük a borpárlatot, és így egy órát állni hagyjuk. Eközben a cukrot a kávéba keverjük, majd ezt a mandar
A kimagozott cseresznyét és a meghámozott narancsot lepréseljük gyümölcscentrifugával, és a kinyert levet töltsük egy pohárba. Díszítsük a narancskarikáva
Ugrás a lap tetejére >>