Fogunk egy lábost, beletesszük a cukrot, a citromhéjat, majd hozzáöntjük az Arrakot és a sherryt. Az egészet elkeverjük, majd 10 percig állni hagyjuk. Ezután f
A vizet egy lábosban felforraljuk, majd felolvasztjuk benne a cukrot. Ezután hozzátöltjük az Arrakot, és addig főzzük, amíg szirupos állaga nem lesz. Ekkor leve
Fogjunk egy nagy puncsostálat, helyezzük bele a jégdarabot. Öntsük rá a gyümölcsleveket, majd adjuk hozzá az almabort, a brandyt és a gyömbéres üdítőnket.
Fogunk egy lábost, és beletöltjük a Grand Marniert, a brandyt, a rumot és a teát. Az egészet felmelegítjük, közben ízlés szerint cukrozzuk. Végül eloszlatju
Fogunk egy lábost, beletöltjük a bort és a Madeirát, majd hozzáadjuk a cukrot. Az egészet addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. Ekkor hozzákeverjük a
Fogunk egy lábost, beletöltjük a vörösbort, a borpárlatot, majd beletesszük a cukrot, a szegfűszeget, a kardamommagot és az ingwerport. Az egészet felmelegítj
Fogunk egy poharat, beletöltjük a likőrt, a rumot, a citromlevet és a szegfűszeget. Ezután feltöltjük a teával, majd az egészet alaposan elkeverjük. Végül a
Egy edényben felforraljuk a bort és a gyümölcslevet, majd beletesszük a babérlevelet és a szegfűszeget. Ízlés szerint cukrozzuk a kandissal, majd addig keverjü
Ugrás a lap tetejére >>