Fogunk egy lábost, és beletöltjük a pezsgőt, a pálinkát és a konyakot, majd hozzáadjuk a cukrot. Az egészet elkeverjük, és addig melegítjük, amíg a cukor f
Fogunk egy tálat, és beletöltjük a rosét, a likőrt és a brandyt. Az egészet alaposan összekeverjük, majd beletesszük a gyümölcsöket, és a hűtőben állni
Fogunk egy kancsót, és beletöltjük a rumot, a bort, a likőrt, a Falernumot, az orzatát és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan elkeverjük, majd beletesszük
Fogunk egy lábost, és beletöltjük a borokat, majd hozzáadjuk a citromhéjat, a szegfűszeget, a fahéjat és a cukrot. Az egészet elkeverjük, majd megmelegítjük.
Fogunk egy lábost, beletöltjük a citromlevet, a rumot és a vörösbort, majd beleszórjuk a cukrot. Az egészet felmelegítjük, hogy a cukor elolvadjon. Ekkor levess
A narancs héjából spirált készítünk, majd a húsát felszeleteljük. A citromot héjastul szeletekre vágjuk, az ananászt pedig feldaraboljuk, és az összes gyü
Fogunk egy lábost, beletesszük a citromot, majd leöntjük a konyakkal, és fél órát állni hagyjuk. Ezután megszórjuk a cukorral, hozzáöntjük az ásványvizet,
Fogunk egy lábost, beletöltjük a teát, majd hozzáadjuk a cukrot. Az egészet addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad. Ekkor hozzáöntjük a sherryt, az Arrak
Ugrás a lap tetejére >>