A jéggel félig töltött shakerbe öntjük az eperlikőrt, a Cointreau-t, a Frangelicót, a Tia Mariát (kedvelt rumfajta), az ananászlevet és a tejszínt. Az egészet alaposan ös
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőrt, a whiskyt és a tejszínt, majd hozzáadjuk a tojássárgáját. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy p
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a tejszínt és az Amarettot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba, és már k
A shakerbe jeget teszünk, majd beleöntjük a Kahlúát, a Malibut, az ananászlikőrt és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy pohárba leszűrjük. Ananászszelet
Fogunk shakert, beleteszünk 2-3 jégkockát, majd beletöltjük a Cointreau-t, a likőrt, a gyümölcslevet és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy po
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tejszínt, a tequilát, a grenadine-t és a Créme de Cacaot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a likőrt és a tejszínt. Az egészet jól összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a banánt nyársra tűzzük
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a likőröket és a tejszínt. Alaposan összerázzuk a hozzávalókat, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhat
Ugrás a lap tetejére >>