Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Jambosala-t, a pálinkát, a tejszínt, a grenadine-t, és a tojássárgáját. Az egészet jó alaposan össz
Shakerben összerázzuk a hozzávalókat, eperrel díszítjük.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Gallianot, a Curacaot, a keserű likőrt, a citromlevet és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, m
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a likőrt, a grenadine-t és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy p
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a likőrt, a tejszínt és a citromlevet. Ezeket jól összerázzuk, és átszűrjük egy pohárba. V
4-6 likőrös poharat fogunk, majd a Kahlúát, a Cointreau-t és a Sambucát egy serpenyőben megmelegítjük, és a poharakba töltjük. A lángot kb. 10 másodpercig
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a rumot, a narancslevet, az Advocaat-ot és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy pohárba leszűrj
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük az összes likőrt és a tejszínt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül
Ugrás a lap tetejére >>