Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
>
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a citromlevet, a gint és a Cordial Médoc-ot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárba átszűrjük.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Dubonnet-et, a vermutot és a gint. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálha
A konyakot és a Grand Marniert (narancslikőr) egy likőrös pohárba tültjük, majd az egészet egy húzásra megisszuk.
Fogunk egy poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a likőrt és a whiskyt. Ezeket elkeverjük, majd ráreszeljük a narancshéjat. Végül a szerecsendiót a tetejére szórju
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük tört jéggel, majd ráöntjük a likőrt. Egyszer átkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskey-t, a vermutot és a Benedictinét. Az egészet jól elkeverjük, és átszűrjük egy pohárba. Végül a citromo
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát, a triple sec-et, a bort, a vermutot, és belecsepegtetjük az Angostirát. Az egészet jól elkeverjük, ma
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt és a sherryt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd egy hűtött pohárba átszűrjük. Végül a citromhéjat a tetejér
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Kirsch Cuba Libre
Fogunk egy poharat, néhány jégkockát teszünk bele, majd rátöltjük a pálinkát. A fél lime-ot ráfacsar...
French Connection
Az összetevőket pohárba jégre töltjük és megkeverjük....