Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
>
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a Dubonnet-et. Ezután a pohárba tesszük a citromhéjat is, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a likőrt, az Amarettot és a Grand Marniert. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatj
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a citromlevet, az Anisettet, a triple sec-et és az Apricot Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd á
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a whiskyt, a citromlevet és a Drambuie-t. Az egészet alaposan elkeverjük, majd friss jégre egy pohárba
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a rumot, a sherryt, és belecsepegtetjük az Angosturát. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohár
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a whiskyt és a gint. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül egy olajbogyót
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a gint, a brandyt és a likőrt. Ezeket alaposan elkeverjük, majd a tetejére folyatjuk a tejszínt, és már kínálhatj
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a vermutokat és a vodkát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd kevés jégre átszűrjük egy pohárba. Ezután egy kis limele
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Bermuda Rose
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a brandyt, a grenadine-t és a citromlev...
Porto Flip
Az összetevőket sékerben összerázzuk, majd hűtött pohárba szűrjük....