A likőrt és a narancskeserűt egy-egy pohárba töltjük, majd feltöltjük pezsgővel. Mindkét pohárba egy-egy lime szeletet teszünk, és már kínálhatjuk is az italokat.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük az Aperolt, a narancslevet, és belecsepegtetjük az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
Fogunk egy edényt, beletesszük a gyömbért, a szegfűszeget, a fahéjt és a kardamont, majd hozzáöntjük a vörösbort, és az egészet felforrósítjuk. Ezután egy csészébe tesszü
Fogunk 2 poharat, és mindegyikbe beletöltjük a pálinkát. Ezután a gyümölcsök levét kifacsarjuk, és ezt öntjük a pohárba. Végül mindkettőt feltöltjük pezsgővel, a mentával
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a likőrt és az Angosturát. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a csillaggyümölccsel és a mentával díszítjük, és má
Fogunk egy poharat, kevés jeget teszünk bele, majd beletöltjük a brandyt, a bort és a narancskeserűt. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a poharat pezsgővel, és már kí
Fogunk egy poharat, beletesszük a kockacukrot, majd rátöltjük az Angosturát. Ezután feltöltjük a pezsgővel, és a Camparit is hozzákeverjük, majd kínálhatjuk is.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Grand Marniert, a gyümölcsleveket és az Angosturát. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Néhány
Ugrás a lap tetejére >>