Vissza a főoldalra >> Összesen: 36 oldal
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>
Fogjunk egy pezsgőspoharat, tegyük bele a kockacukrot. Öntsük hozzá az angosturat, és hagyjuk hogy a kockacukor szívja meg magát. Adjuk hozzá a konyakot és a pe
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a Camparit és a vermutot. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután fel
Fogunk egy hűtött poharat, beletesszük a cukrot, majd rátöltjük a Calvadost és az Angosturát. Ezeket jól elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd feltöltjük
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Créme de Noyaux-ot és a limelevet. Ezeket elkeverjük, majd beletesszük a mandulát. Ezután feltöltjük a pezsgővel
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Grand Marniert, az Orange Bittert és a Forbidden Fruit-ot. Ezeket jól elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Vég
Fogunk egy cukorperemű hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a konyakot. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül még egyszer
Fogunk egy poharat, beletesszük a kockacukrot, majd leöntjük az Angosturával. Ezután feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a citromhéjjal megpermetezzük, a
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot, majd ráöntjük az Angosturát. Ezután hozzátöltjük a konyakot, és feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a narancs
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Mexican Itch
Töltsünk ki tequilat egy kis pohárba. A limedarabbal dörzsöljük be a kézfejünk egy részét,...
Délutáni csemege
Mossuk meg, majd nyerjük ki a répa és a spenót levét gyümölcscentrifugával. Az avokádót tu...