Fogjunk egy pezsgőspoharat, tegyük bele a kockacukrot. Öntsük hozzá az angosturat, és hagyjuk hogy a kockacukor szívja meg magát. Adjuk hozzá a konyakot és a pezsgőt. Fac
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a Camparit és a vermutot. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután feltöltjük a pez
Fogunk egy hűtött poharat, beletesszük a cukrot, majd rátöltjük a Calvadost és az Angosturát. Ezeket jól elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd feltöltjük a pezsgővel
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Créme de Noyaux-ot és a limelevet. Ezeket elkeverjük, majd beletesszük a mandulát. Ezután feltöltjük a pezsgővel, majd még egy
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Grand Marniert, az Orange Bittert és a Forbidden Fruit-ot. Ezeket jól elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül még egysz
Fogunk egy cukorperemű hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a konyakot. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül még egyszer óvatosan megkeve
Fogunk egy poharat, beletesszük a kockacukrot, majd leöntjük az Angosturával. Ezután feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a citromhéjjal megpermetezzük, a pohárba tess
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot, majd ráöntjük az Angosturát. Ezután hozzátöltjük a konyakot, és feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a narancshéjspirállal dí
Ugrás a lap tetejére >>