Fogunk egy poharat, és cukorperemet készítünk rá. Ezután beletöltjük a grenadine-t, a citromlevet, a vodkát, és beletesszük a vaníliaaromát. Az egészet alaposan elkeverjü
A vermutot egy pohárba töltjük, majd hozzáöntjük a champagne-t, és kész is ez az igen egyszerű, ám annál finomabb ital.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a Grand Marniert és a narancslevet. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül feltöltjük a pezsgőve
Fogunk egy tálat, és beletöltjük a Curacaot, a citromlevet és a pezsgőt. Az egészet óvatosan elkeverjük. Ezután a citromokat spirálban meghámozzuk, és a tálba tesszük. Tá
Fogunk egy tört jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a pezsgőt, a narancslevet, a gint és az Apricot Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy poh
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük tört jéggel, majd beletöltjük a citromlevet és a Curacaot. Az egészet elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a gyümölccsel dí
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a konyakot, a Grand Marniert és a tojássárgáját. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül f
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a pálinkát. Ezeket elkeverjük, majd a poharat megforgatjuk, hogy bevonja az oldalát. Ezután feltöltjük a pezsgővel.
Ugrás a lap tetejére >>