Fogjunk egy behűtött poharat. Öntsük bele a leturmixolt barackunkat. Öntsük rá a grenadine-t, a citromlevet, a cukorszirupot és végül a jeges szódát. Erőtelj
A ribizlit megtisztítjuk, majd pürésítjük, és turmixba tesszük. Hozzáadjuk a cukrot és a borpárlatot, és az egészet jó alaposan összeturmixoljuk. Ezután al
A turmixba tesszük a bogyókat, a bodzalevet, a málnalevet és a kefírt. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd áttöltjük egy pohárba. Ezután a tetejére te
Az őszibarackot félbevágjuk és összetörjük, majd a jéggel félig töltött shakerbe tesszük. Ehhez hozzáadjuk a cukorszirupot, a triple sec-et (vagy a Cointreau
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom