Könnyű - Puncsok (122 db)
Vissza a főoldalra >> Összesen: 16 oldal
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>
Fogunk egy edényt, és leforrázzuk benne a tealeveleket. Néhány percig ázni hagyjuk, majd leszűrjük és lehűtjük. Miután kihűlt egy tálba öntjük, és hozzá
Fogunk egy tálat, és beletesszük a meggyet és a lime-ot. Erre rátöltjük a rumokat, a likőröket és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a
Fogunk egy lábost, beletöltjük a teát, a rumot és a triple sec-et, majd felmelegítjük. Közben folyamatosan cukrot keverünk hozzá ízlés szerint. Mielőtt felfo
Fogunk egy keverőpoharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a citromlevet, a brandyt és a grenadine-t. Az egészet alaposan elkeverjük, majd négy pohárba átt
A citrom,- és narancshéjból spirált formázunk, majd a citromspirált egy tálba lógatjuk, és hozzáöntjük a gyümölcsök levét és a narancslikőrt. Így 1-2
Fogunk egy edényt, beletesszük a tojások sárgáját és a cukrot, majd habosra felverjük. Ezután hozzáöntjük a forró vizet, és a megmelegített rumot. Beletess
Fogunk egy tálat, beletesszük a fahéjat, a szegfűborsot és a szerecsendiót, majd hozzáöntünk egy kevés vodkát. Ezt csomómentesre keverjük, majd egy puncsos t
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Calvadost, a narancslevet, a grenadine-t és a citromlevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jé
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Gibson
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött p...
Dél csillaga
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vermutot, a rumot, a citromlevet és az ...