Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a sherryt és a Vieut Marc de Champagne-t. Ezeket elkeverjük, majd áttöltjük egy pohárba. Ezután feltöltjük a pezsgő
Jól hűtsük be a sört és a pezsgőt. Félig töltsük tele a poharunkat a sörrel. Óvatosan töltsük rá a pezsgőnket. Díszíthető is, de nem szükségszerű.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát, a Curacaot, a krímit, a citromlevet és a pezsgőt. Az egészet óvatosan elkeverjük, hogy a
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a Curacaot és a citromlevet, Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ez
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint, a Curacaot, a vermutot, az Angosturát és a citromlevet. Az egészet alaposan elkeverjük, majd
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Curacaot. Erre rátöltjük a pezsgőt, majd beletesszük a szőlőt, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy poharat, beletöltjük a likőrt és a narancslevet, majd feltöltjük pezsgővel. A gyümölcsspirállal díszítjük az italt, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy pezsgőspoharat, és beletöltjük a Camparit. Ezután feltöltjük a Prosecco-val, és már kínálhatjuk is az italt.
Ugrás a lap tetejére >>