Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a konyakot, a Grand Marniert és a tojássárgáját. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a pálinkát. Ezeket elkeverjük, majd a poharat megforgatjuk, hogy bevonja az oldalát. Ezután feltöltjük
Fogjunk egy pezsgőspoharat, tegyük bele a kockacukrot. Öntsük hozzá az angosturat, és hagyjuk hogy a kockacukor szívja meg magát. Adjuk hozzá a konyakot és a pe
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a Camparit és a vermutot. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután fel
Fogunk egy hűtött poharat, beletesszük a cukrot, majd rátöltjük a Calvadost és az Angosturát. Ezeket jól elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd feltöltjük
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Créme de Noyaux-ot és a limelevet. Ezeket elkeverjük, majd beletesszük a mandulát. Ezután feltöltjük a pezsgővel
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a Grand Marniert, az Orange Bittert és a Forbidden Fruit-ot. Ezeket jól elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Vég
Fogunk egy cukorperemű hűtött poharat, és beletöltjük a likőrt és a konyakot. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül még egyszer
Ugrás a lap tetejére >>