Fogunk egy poharat, beletesszük a kockacukrot, majd leöntjük az Angosturával. Ezután feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a citromhéjjal megpermetezzük, a
Fogunk egy poharat, beletesszük a cukrot, majd ráöntjük az Angosturát. Ezután hozzátöltjük a konyakot, és feltöltjük a poharat a pezsgővel. Végül a narancs
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a grenadine-t, a citromlevet és a Chartreuse-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohá
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet és a szirupot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végü
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a Curacaot. Ezután feltöltjük az italt a pezsgővel. Végül a gyümölcshéjspirállal díszítjük, és már kínálhatjuk is a
A kockacukorra csepegtetjük az Angosturát, majd egy pohárba tesszük. Ezután rátöltjük a pezsgőt, majd a gyümölcsökkel díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a likőrt, a likőrt és az Angosturát. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Ezután
Fogunk egy hűtött poharat, és beletöltjük a konyakot és a Chartreuse-t. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül még egyszer elkeverjük, a citr
Ugrás a lap tetejére >>