Fogunk egy poharat, és beletöltjük a pálinkát és a brandyt. Ezeket elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel, és kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy hűtött poharat, és beleállítjuk az uborkahéjat. Erre rátöltjük a Benedictine-t és a citromlevet. Ezután feltöltjük a pezsgővel, és óvatosan meg
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Camparit, a Cointreau-t és a gyümölcslevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohá
Fogunk egy poharat, amelynek aljára jeget teszünk, majd rátöltjük a Pernodot (ánizsízű aperitif) és feltöltjük pezsgővel. Könnyen elkészíthető, előkelő
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a citrom levét, a gint, és hozzáadjuk a cukrot. Az egészet elkeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel, é
Fogunk egy poharat, beletöltjük a Jambosalát, a pálinkát, a gyümölcslevet és a grenadine-t. Ezeket összekeverjük, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a gyü
Fogunk egy poharat, a feléig feltöltjük pezsgővel, majd hozzáadjuk a likőrt és a grenadine-t. Ezeket elkeverjük, majd teljesen feltöltjük a poharat pezsgővel,
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a maracujalevet, a vodkát, az ananászlevet és az Angosturát. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd á
Ugrás a lap tetejére >>