Melegitalok (72 db)
Vissza a főoldalra >> Összesen: 9 oldal
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
A teára forró vizet töltünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Ezután leszűrjük, és ízlés szerint mézet adunk hozzá. Végül egy citromszelettel kínáljuk.
Tegyünk egy nagy edényt a tűzhelyre.Közepes fokozaton öntsük össze citromkarikákat,a cukrot,a szegfűszeget,a gyömbért,a szerecsendiót,a fahéjat és a vizet.F
Fogjunk egy csészét,tegyük bele a cukrot.Oldjuk fel a cukrot a limelében és a vízben.Öntsök rá a rumot és szórjunk bele őrölt szerecsendiót.Keverjük finoma
Fogunk egy meleg poharat, beletöltjük a rumot és a grenadine-t, majd feltöltjük a forró csokival. AZ egészet alaposan elkeverjük, majd a tetejére tejszínt tesz
A teára és a vaníliára forró vizet töltünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Ezután beletöltjük a likőrt és a citromlevet. Végül ízlés szerint édesít
A Grand Marneirt megmelegítjük, majd egy pohárban összekeverjük a forró csokoládéval. Ezután a tejszínt felverjük, és miután az ital tetejére tettük, már
Fogunk egy edényt, és felhevítjük benne a cidre-t, majd beletöltjük a rumot, és hozzáadjuk a szegfűszeget és a citromszeletet. Az egészet elkeverjük, majd ál
A tejszínt keményre felverjük, majd belekeverünk egy bárkanál likőrt és két bárkanál cukrot. Ezt a hűtőben állni hagyjuk. Eközben egy lábosba töltjük a
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Santiago
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a rumot, a triple sec-et (vagy a Cointreau-t), a grenad...
Ginger Spice
Fogunk egy poharat, a háromnegyedéig jeget teszünk, majd beletöltjük a rumot. Ezután feltöltj...