A teára forró vizet töltünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Ezután leszűrjük, és ízlés szerint mézet adunk hozzá. Végül egy citromszelettel kínáljuk.
Tegyünk egy nagy edényt a tűzhelyre.Közepes fokozaton öntsük össze citromkarikákat,a cukrot,a szegfűszeget,a gyömbért,a szerecsendiót,a fahéjat és a vizet.Folyamatos keve
Fogjunk egy csészét,tegyük bele a cukrot.Oldjuk fel a cukrot a limelében és a vízben.Öntsök rá a rumot és szórjunk bele őrölt szerecsendiót.Keverjük finoman össze és ízlé
Fogunk egy meleg poharat, beletöltjük a rumot és a grenadine-t, majd feltöltjük a forró csokival. AZ egészet alaposan elkeverjük, majd a tetejére tejszínt teszünk. Végül
A teára és a vaníliára forró vizet töltünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Ezután beletöltjük a likőrt és a citromlevet. Végül ízlés szerint édesítjük, majd addig kever
A Grand Marneirt megmelegítjük, majd egy pohárban összekeverjük a forró csokoládéval. Ezután a tejszínt felverjük, és miután az ital tetejére tettük, már kínálhatjuk is.
Fogunk egy edényt, és felhevítjük benne a cidre-t, majd beletöltjük a rumot, és hozzáadjuk a szegfűszeget és a citromszeletet. Az egészet elkeverjük, majd állni hagyjuk.
A tejszínt keményre felverjük, majd belekeverünk egy bárkanál likőrt és két bárkanál cukrot. Ezt a hűtőben állni hagyjuk. Eközben egy lábosba töltjük a tejet, a likőrt, a
Ugrás a lap tetejére >>