Fogjunk egy csészét,tegyük bele a cukrot,az angosturat,a citromlevet és a díszített citromkarikát.Ötsük rá a whiskyt és a forróvizet.Keverjük,míg a cukor el
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután egy edénybe tesszük a kandissal, a teával és negyed liter vízzel együtt. Így kb. 10 percet főzzük.
Fogunk egy poharat, és beletesszük a cukrot, a mézet, a szegfűszeget, a fahéjat és a szegfűborsot. Erre rátöltjük a whiskyt és a forró teát. Az egészet alap
A teát leforrázzuk, pár percig ázni hagyjuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ekkor beletöltjük a likőrt, alaposan elkeverjük. A poharakba tesszük a jégkrémet, m
A teára forró vizet öntünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Eközben a narancsot meghámozzuk, és kifacsarjuk. A gyümölcslevet a teába töltjük a likőrrel e
A teára forró vizet öntünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Eközben a kockacukrokkal ledörzsöljük két citrom héjat és egy teáskannába tesszük. A narancs
A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáöntjük a meleg teát, és egészen addig a tűzön hagyjuk, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik. Ekkor levesszük a tűzről,
Fogunk egy poharat, egyharmadáig kávét, és utána ugyanennyi forró csokoládét töltünk bele. Ezután a mézzel és a kardamommal ízesítjük. Végül a folyékon
Ugrás a lap tetejére >>