A citromkarikán kívül az össze hozzávalót tegyük egy 4 literes lábasba, és forraljuk fel. A lángot vegyük takarékra, és 15 percig melegítsük tovább, hogy
A barna cukrot, a mézet, a fahéjat, a vajat és a szerecsendiót keverjük habosra és simára. Jól záródó műanyagdobozba tegyük. Tegyük a hűtőbe 2 hétre. Hag
A hozzávalókat fazékba tesszük. Lefedve főzzük 20 percig kis lángon. Leszűrve és forrón fogyasszuk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Fogunk egy poharat és beleöntjük a mandulaszirupot, majd egy kanál mentén óvatosan rátöltjük a rumot, így rétegelve látható a kétféle ital. Meggyújtva, r
A narancskarikákon és a konyakon kívül az összes hozzávalót tegyük egy nagy lábasba. Forraljuk fel közepes lángon. A lángot vegyük tartalékra, és adjuk a k
A kristálycukrot és az almalevet egy nagy üvegtálban keverjük össze. Kevergessük addig, amíg a cukor fel nem oldódik. Az áfonyalevet és a citromos vizet/ tonik
Fogunk egy tálat, és beletesszük a lekvárt, a joghurtot és a tejet. Az egészet alaposan elkeverjük, majd poharakban eloszlatjuk. Ezután rátöltjük a pezsgőt. V
A forrásban lévő zöld teába dobjuk bele a citromfüvet , a feldarabolt gyömbért, almát és a felkarikázott citromot. Majd főzzük egy -két percig, aztán csorg
Ugrás a lap tetejére >>