Fogunk egy poharat, és beletöltjük a kávét, a rumot és a Gallianot, majd ízlés szerint megcukrozzuk. Az egészet alaposan elkeverjük, hogy a cukor is feloldódjo
Tegyük a jégkockát és a többi hozzávalót a shaker alsó részébe. Helyezzük rá a felső részt és rázzuk össze alaposan az italt, majd szűrjük le egy marti
Fogunk egy lábost, beletöltjük az Armagnac-ot, a citromlevet és beletesszük a cukrot. Az egészet annyira megmelegítjük, hogy a cukor felolvadjon, majd a pohárba
Egy szem jéggel shakerben összerázzuk, pohárban tejjel felöntjük, tejszínhabot teszünk a tetejére és kakaópor szórással díszítjük.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a konyakot, a likőrt és a szirupot. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. E
A csokoládét egy edénybe tesszük, és gőz felett megolvasztjuk. Ezután hozzáöntjük a kávét, majd az egészet elkeverjük. Csészékben eloszlatjuk a kávét, m
Az egyik narancsot meghámozzuk, héjukat felaprózzuk, a gyümölcsöt pedig kifacsarjuk. A másikat szintén meghámozzuk, majd felszeleteljük. A poharakba töltjük a
Fogunk egy poharat, beletöltjük a konyakot, majd megszórjuk a cukorral és a kávéval. Végül a pohár szélére tűzzük a héj nélküli citromszeletet, és már k
Ugrás a lap tetejére >>