Fogunk egy bögrét, beletöltjük a likőrt, majd felöntjük a kávéval. Ezután felverjük a tejszínhabot, majd a kávé tetejére tesszük. Végül 1-2 darabka csok
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a szirupot és a forró kávét. Ezeket elkeverjük, majd egy kis tejszínhabot adunk hozzá, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a kávélikőrt. Ezután a tejet felhabosítjuk, és így tesszük a likőrre. Végül a tejhab tetejére szórjuk a kávét, és m
A Sambucát felhevítjük a cukorral, majd elosztjuk a csészékben. Ezután rátöltjük a forró kávét. A tejszínt az ánizzsal keményre felverjük, majd a kávé t
Fogunk egy poharat, és beletöltjük a rumokat és a kávét. Ízlés szerint cukrozzuk, majd az egészet elkeverjük, hogy a cukor feloldódjon. Ezután a tejszínhabot
Fogunk egy poharat, beletöltjük a felmelegített Amarettot, majd hozzákeverjük a kávét. Ezután a tetejére tesszük a tejszínt, és már kínálhatjuk is.
Elkészítjük a kávét, majd hozzáadjuk a tejet és a cukrot, és addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen fel nem olvad. Ezután a fagylaltokat elosztjuk a poharakb
A kávét megfőzzük, cukrozzuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. Eközben a kajszit meghámozzuk, kimagozzuk, és négyet felaprózunk. A felaprózott barackot a likőrbe
Ugrás a lap tetejére >>