Fogunk egy lábost, és beletöltjük a konyakot, a kávét, majd beletesszük a fahéjat, a szegfűszeget, a gyümölcshéjakat és ízlés szerint cukrot. Az egészet elkeverjük, majd
A narancsba beleszúrjuk a szegfűszegeket, majd egy tálcára tesszük. A citromhéjat, a fahéjat, a cukrot és a rumot felhevítjük, majd hozzáöntjük a kávét. A csészéket a nar
Fogunk két csészét, és beletöltjük a kávét. Ezután hozzátöltjük a Cointreau-t, majd a tejszínt keményre verjük a cukorral, és a kávé tetejére tesszük. Ezután már kínálhat
A kávét egy lábosba töltjük, és feloldjuk benne a csokit. Ezután beletesszük a fahéjat, a kardamomt, a cukrot és a likőrt. Az egészet elkeverjük, majd áttöltjük egy pohár
Fogjunk egy csészét,dörzsöljük be a peremét egy citommal majd mártsuk cukorba.Fogjunk egy kisebb edényt,tegyük bele a kávét,a a citrom héjat és a fahéjat.Melegítsük fel k
Egy lábosba töltünk 1/2 pohár kávét, majd hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűborsot, a kardamomot és a narancshéjat. Ezt pár percig melegítjük, majd hozzákeverjük a konyakot,
A kávét eloszlatjuk két csészében, majd ízlés szerint cukrozzuk. Mikor elolvadtak a cukrok, a kávéba töltjük a konyakot, és azonnal meggyújtjuk. Amint elaludtak a lángok,
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a brandyt, a Gallianot és a kávét. Az egészet alaposan elkeverjük, majd áttöltjük egy pohárba. Végül a tejszínt a tetejére öntjük
Ugrás a lap tetejére >>