Fogjunk egy kávésbögrét, öntsük bele a likőröket, majd adjuk hozzá a kávét is. Kissé keverjük meg, majd díszítsük a tejszínhabbal és a kávészemekkel.
A kávét megfőzzük, majd lehűtjük. Miután kihűlt, beletöltjük a likőrt és a narancslevet. Ízlés szerint megcukrozzuk, majd az egészet alaposan összekeverj
A vízbe keverjük a cukrot és az instant kávét, majd beletesszük a szegfűszeget, a sahéjt, a gyömbért és a felvert tejszínhabot. Az egészet alaposan elkeverj
Fogunk egy edényt, beletesszük a csokit, és gőz felett megolvasztjuk. Hozzátöltjük a kávét, majd a fahéjjal és a cukorral ízesítjük. Az egészet jó alaposa
Fogunk egy pezsgőskelyhet és beleöntjük a Gallianót, majd beleszórjuk a cukrot, és ezt meggyújtjuk. Ezután a kávét a pohárba öntjük, végül tejszínhabot t
A kávét egy csészébe töltjük, majd a tejszínnel és a cukorral ízesítjük. Miután a cukor is teljesen feloldódott, hozzákeverjük a pálinkát, és már kín
Fogunk két csészét, és mindegyiket félig megtöltjük a cukorral. A cukorra fektetünk egy-egy narancsszeletet, majd feltöltjük a kávéval. Keverés nélkül kín
Fogunk egy edényt, beletöltjük a kávét, majd ugyanannyi bort és rumot töltünk hozzá. Beletesszük a kandist, majd felmelegítjük, hogy a cukor elolvadjon. Ekkor
Ugrás a lap tetejére >>